Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın esasladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göreceksiniz ki bu radde faziletli birinci sınıf yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Binalarda mukannen standartlarda belde alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yararlı ise buna sargılı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel artışını getirmektedir.

örneğin önüne huzurıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır engelın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan çekiştirmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar henüz münteşir kullanılır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan yağsız malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı sinein sac kalınlığı 1.0 mm veya daha rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Hızlı Muvasala: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Yangın Kapısı Fiyatları Bu sayede acil durumlarda boşaltma davranışlemleri hızlı bir halde binalabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayan olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

kaynağı bileğkonutir]

Report this wiki page